Voordelig en snel

EEN CERTIFICAAT OP ZAK

  • Na het kiezen van een opleiding, verschijnt alle opleiding informatie onderaan het rooster met datums.
  • U kunt zich direct inschrijven voor een opleiding en-/ of examen naar wens in het rooster.
  • Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden neem gerust contact met ons op.
Overzicht opleidingen »

Werk & Voertuigbeheersing

Heftruck en Reachtruck veilig besturen

Inhoud opleiding

Bij de Hef-, en Reachtruckopleiding wordt er aandacht besteedt aan de volgende onderwerpen:

Deze opleiding bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met praktijkoefeningen: de Hef-, Reachtruck veilig besturen en bedienen. De theorie wordt getoetst door middel van een examen en uw bedieningsvaardigheden worden aangestuurd en getoetst door een gecertificeerde instructeur. Tussen de middag ontvangt u een uitgebreide lunch.

Opleidingsduur

Een ééndaagse Hef-, Reachtruck opleiding bij het Carrière Center bestaat uit ongeveer 8 uren les (theorie, examen en praktijk). Indien u het de eerste dag niet haalt wordt u verzocht nog een dag les te volgen.

Een Hef-, Reachtruck opleiding voor beginners bestaat uit ongeveer 16 uren les verspreid over twee dagen (theorie, examen en praktijk). De voordelen van een tweedaagse les: meer oefentijd om alles goed onder de knie te krijgen, goedkoper dan twee losse dagen les volgen.

Geldigheidsduur

De geldigheid van een behaald Hef-, Reachtruck certificaat is vijf jaar.

Inschrijven voor Heftruck en-/ of Reachtruck opleiding

Veilig werken met een Hoogwerker

Inhoud opleiding

Bij de Hoogwerker opleiding wordt er aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Deze opleiding bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met praktijkoefeningen: de Hoogwerker veilig bedienen. De theorie wordt getoetst door middel van een examen en uw bedieningsvaardigheden worden aangestuurd en getoetst door een gecertificeerde instructeur. Tussen de middag ontvangt u een uitgebreide lunch.

Opleidingsduur

Een ééndaagse Hoogwerker opleiding bij het Carrière Center bestaat uit ongeveer 8 uren les (theorie, examen en praktijk). Indien u het de eerste dag niet haalt wordt u verzocht nog een dag les te volgen.

Geldigheidsduur

De geldigheid van een behaald Hoogwerker certificaat is vijf jaar.

Inschrijven voor de Hoogwerker opleiding

Heffen met de Verreiker

Inhoud opleiding

Bij de Verrreiker opleiding wordt er aandacht besteedt aan de volgende onderwerpen:

Deze opleiding bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met praktijkoefeningen: de Verreiker veilig besturen en bedienen. De theorie wordt getoetst door middel van een examen en uw bedieningsvaardigheden worden aangestuurd en getoetst door een gecertificeerde instructeur. Tussen de middag ontvangt u een uitgebreide lunch.

Opleidingsduur

Een ééndaagse Verreiker opleiding bij het Carrière Center bestaat uit ongeveer 8 uren les (theorie, examen en praktijk). Indien u het de eerste dag niet haalt wordt u verzocht nog een dag les te volgen.

Een Verreiker opleiding voor beginners bestaat uit ongeveer 16 uren les verspreid over twee dagen (theorie, examen en praktijk). De voordelen van een tweedaagse les: meer oefentijd om alles goed onder de knie te krijgen, goedkoper dan twee losse dagen les volgen.

Geldigheidsduur

De geldigheid van een behaald Verreiker certificaat is vijf jaar.

Inschrijven voor de Verreiker opleiding

Hydraulische Graafmachine

Inhoud opleiding

Een gecertificeerde instructeur voorziet u van een praktijkgerichte ééndaagse opleiding. Tijdens deze dag maakt u kennis met de hydraulische graaf-machine. Werk aan uw vaardigheden en leer efficiënt en veilig graven. Te behandelen onderwerpen:

Uw theoretische en praktische kennis worden tijdens deze dag getoetst. Indien u nooit eerder een graafmachine heeft bestuurd wordt er geadviseerd om te kiezen voor een tweedaagse opleiding om uw vaardigheden goed op peil te krijgen.

Opleidingsduur

Een ééndaagse Graafmachine opleiding voor gevorderden bij het Carrière Center bestaat uit ongeveer 8 uren les. Een tweedaagse Graafmachine opleiding voor beginners bestaat uit ongeveer 16 uren les.

Deze opleiding wordt gegeven aan minimaal vijf cursisten en er wordt een uitgebreide lunch verzorgd.

Geldigheidsduur

De geldigheid van een behaald Graafmachine certificaat is vijf jaar.

Inschrijven voor de Hydraulische Graafmachine opleiding

Hijsen met de Bovenloop-, Portaalkraan

Inhoud opleiding

Bij de Bovenloopkraan opleiding wordt er aandacht besteedt aan de volgende onderwerpen:

Deze opleiding bestaat uit een stuk theorie gecombineerd met praktijkoefeningen: de Bovenloopkraan veilig bedienen. De theorie wordt getoetst door middel van een examen en uw bedieningsvaardigheden worden aangestuurd en getoetst door een gecertificeerde instructeur.

Opleidingsduur

Een half-daagse Bovenloopkraan opleiding bij het Carrière Center bestaat uit ongeveer 4 uren les (theorie, examen en praktijk). Indien u het de eerste keer niet haalt wordt u verzocht nog een halve dag les te volgen.

Geldigheidsduur

De geldigheid van een behaald Bovenloopkraan certificaat is vijf jaar.

Inschrijven voor de hijsen met Bovenloop-/ Portaalkraan opleiding

Like ons op Facebook!