Voordelig en snel

EEN CERTIFICAAT OP ZAK

  • Na het kiezen van een opleiding, verschijnt alle opleiding informatie onderaan het rooster met datums.
  • U kunt zich direct inschrijven voor een opleiding en-/ of examen naar wens in het rooster.
  • Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden neem gerust contact met ons op.
Overzicht opleidingen »

Over Carrière Center

Wie zijn wij?

Carrière Center is het opleidingscentrum voor bedrijven en particulieren, samen met partners vouwen wij de handen in één wat zich vertaalt naar flexibiliteit en kwaliteit.

Medewerkers van het Carrière Center staan altijd voor u klaar om mee te denken over een passende opleiding of werkkans vergrotende mogelijkheden.

Visie

Het Carrière Center kent een nuchtere, praktische aanpak waar de wens en behoefte van onze cursisten en opdrachtgevers centraal staan.

Mede door passie voor ons vak en kennisoverdracht worden gestelde doelen bereikt. Ons onderscheidend vermogen zit in het voordelige aanbod en de hoge aanbodfrequentie.

Ambities

Bijna iedere opleiding wordt eens per maand gegeven. Ons streven is om het opleidingsaanbod voortdurend verder uit te breiden. 'Wij richten ons vooral op kortdurende bedrijfsopleidingen, omdat wij merken dat hier veel vraag naar is'. Carrière Center is een jonge ambitieuze organisatie hoofdzakelijk opererend in het Noorden. Gaandeweg zal Carrière Center door het hele land opleidingen gaan aanbieden. Wij zien de toekomst dan ook positief en vol vertrouwen tegemoet.

"Of het nu gaat om het vergroten van de kans op een baan, het creëren van zelf- vertrouwen of het is een vereiste van een functie; het volgen van een eendaagse opleiding aan het Carrière Center loont altijd" Leeuwarder Courant 2012

Opleidingen op-maat bij u op locatie

U kunt uzelf of meerdere werknemers direct inschrijven voor opleiding.

Indien u als bedrijf en collega's beschikken over genoeg ruimte en-, of het juiste materieel dan kunnen de meeste opleidingen van het Carrière Center in-company bij u op locatie worden gegeven. Mogelijk vanaf minimaal 10 cursisten.

Neem gerust contact op, over de verschillende op-maat samengestelde in-house opleidingstrajecten.

Erkend Leerbedrijf

Carrière Center is trots om zich voor te kunnen stellen als erkend leerbedrijf. Jongeren en studenten zijn immers de werkkrachten van de toekomst.

Daarom bieden wij gemotiveerde hardwerkende stagiaires een leerzame werkplek aan om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Wij zijn erkend door Calibris, Kenteq en Ecabo. Op zoek naar een stageplek? Neem gerust contact met ons op.

Acties

Houd onze mascotte Johnny Ceecee in de gaten op Facebook, Twitter en Linkedin voor de nieuwste acties! Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Like ons op Facebook!