Carrière Center

Over ons

Wie zijn wij?

Carrière Center is het opleidingscentrum voor bedrijven en particulieren, samen met partners vouwen wij de handen in één wat zich vertaalt naar flexibiliteit en kwaliteit.

Medewerkers van het Carrière Center staan altijd voor u klaar om mee te denken over een passende opleiding of werkkans vergrotende mogelijkheden.

Visie

Carrière Center kent een nuchtere, praktische aanpak waar de wens en behoefte van onze cursisten en opdrachtgevers centraal staan.

Mede door passie voor ons vak en kennisoverdracht worden gestelde doelen bereikt. Ons onderscheidend vermogen zit in het voordelige aanbod en de hoge aanbodfrequentie.

Ambities

Bijna iedere opleiding wordt eens per maand gegeven. Ons streven is om het opleidingsaanbod voortdurend verder uit te breiden. ‘Wij richten ons vooral op kortdurende bedrijfsopleidingen, omdat wij merken dat hier veel vraag naar is’. Carrière Center is een jonge ambitieuze organisatie hoofdzakelijk opererend in het Noorden. Gaandeweg zal Carrière Center door het hele land opleidingen gaan aanbieden. Wij zien de toekomst dan ook positief en vol vertrouwen tegemoet. Vanaf 2019 is het dan ook mogelijk om via Carrière Center een thuisstudie te doen voor de VCA cursussen. Wij zijn volop in ontwikkeling om hier ook een passende e-learning omgeving voor te creëren.

“Of het nu gaat om het vergroten van de kans op een baan, het creëren van zelf- vertrouwen of het is een vereiste van een functie; het volgen van een eendaagse opleiding aan het Carrière Center loont altijd” Leeuwarder Courant 2012

Opleidingen op maat bij u op locatie

U kunt uzelf of meerdere werknemers direct inschrijvenvoor een of meerdere opleiding(en).

Indien u als bedrijf beschikt over genoeg ruimte en-, of het juiste materieel dan kunnen de meeste opleidingen van Carrière Center in-company bij u op locatie worden gegeven.

U kunt er voor kiezen om buiten reguliere kantoortijden na 17:00 uur en op zaterdagen een in-company cursus aan te vragen. Let op: voor deze tijden en dagen geldt een extra toeslag per persoon.

Mogelijk vanaf minimaal 8-10 cursisten.

Neem gerust contact met ons op, over de verschillende op-maat samengestelde in-house opleidingstrajecten.

Erkend Leerbedrijf

Carrière Center is trots om zich voor te kunnen stellen als erkend leerbedrijf. Jongeren en studenten zijn immers de werkkrachten van de toekomst.

Daarom bieden wij gemotiveerde hardwerkende stagiaires een leerzame werkplek aan om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Wij zijn erkend door Calibris, Kenteq en Ecabo/ SBB. Op zoek naar een stageplek? Neem gerust contact met ons op.

Acties

Onze mascotte Johnny Ceecee heeft regelmatig leuke acties op Facebook!

Nieuwsgierig geworden? www.facebook.com/johnny.ceecee.1