Voordelig en snel

EEN CERTIFICAAT OP ZAK

  • Na het kiezen van een opleiding, verschijnt alle opleiding informatie onderaan het rooster met datums.
  • U kunt zich direct inschrijven voor een opleiding en-/ of examen naar wens in het rooster.
  • Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden neem gerust contact met ons op.
Overzicht opleidingen »
Soort Begindatum Einddatum Tijd Plaats Vrij Inschrijven
Datums, Tijd en Locatie worden in overleg met u gepland Inschrijven

De VCA Zelfstudie is voor cursisten die vanuit huis zelf willen leren, en alleen op een avond een beeldscherm examen willen afleggen.

Er zijn 46 examenlocaties in heel Nederland. Staat uw examenlocatie er niet tussen? Neem contact met ons op! Er is altijd bij u in de buurt een examenlocatie! 

Nadat u uw aanmelding hebt afgerond ontvangt u van ons een bevestiging en uw lesmateriaal thuis gestuurd. Vanaf dan kunt u thuis aan de studie en de datum die u heeft gekozen het examen doen. 

Wat is VCA?

Samen Veilig en Gezond werken staat gelijk aan samen Veilig thuiskomen.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhouds- werkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken, werkplaatsen en bij installaties.

Geldigheidsduur

De geldigheid van een behaald VCA  (basis/VOL of VIL) certificaat is tien jaar. Deze wordt opgenomen in het landelijk VCA Centraal Diploma Register.

Like ons op Facebook!