Voordelig en snel

EEN CERTIFICAAT OP ZAK

  • Na het kiezen van een opleiding, verschijnt alle opleiding informatie onderaan het rooster met datums.
  • U kunt zich direct inschrijven voor een opleiding en-/ of examen naar wens in het rooster.
  • Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden neem gerust contact met ons op.
Overzicht opleidingen »
Soort Begindatum Einddatum Tijd Plaats Vrij Inschrijven
Datums, Tijd en Locatie worden in overleg met u gepland Inschrijven

Voor wie?

  • Woningbouwverenigingen
  • Asbest saneerders

Inhoud opleiding

Het is vanaf 1 januari 2008 wettelijk verplicht dat alle asbestsaneerders een geldig DAV certificaat behalen. Werken met asbesthoudende materialen is namelijk verbonden aan strenge regels en hoge risico's. Stap 1, is weten hoe het moet. Stap 2, is het in de praktijk brengen van deze kennis.

Door het praktijkgerichte karakter van deze training wordt er aangeleerd om op een efficiënte wijze aan de wettelijke eisen te voldoen en veilig te werken. Door jarenlange ervaring van onze opleider met het aansturen en controleren van asbestsaneringen, is er een passende training ontwikkeld. Mede hierdoor sluit de theorie en praktijk goed op elkaar aan.

Opleidingsduur

Voor een DAV basis en herhalingopleiding zijn een masker 'pastest' en medische keuring verplicht, deze worden op locatie afgenomen op een cursusdag.

  1. Een DAV basisopleiding inclusief officieel afsluitend examen aan het Carrière center duurt ongeveer twee (werk)dagen.
  2. Een DAV herhaling opleiding inclusief officieel afsluitend examen aan het Carrière center duurt één (werk)dag.

Geldigheidsduur

Als u het examen met met een voldoende afrond, dan ontvangt u het landelijk erkende persoonscertificaat DAV. De geldigheid van een behaald DAV certificaat is drie jaar en wordt afgenomen door een erkend exameninstituut. De bijdrage voor dit examen is €365,- excl. BTW (inclusief afdracht SCA).

Like ons op Facebook!