Carrière Center

Ervaringen

De InstallatieDesk samen met Technion

De werknemers van De InstallatieDesk hebben allemaal hun VCA certificaat behaald bij Carrière Center.

De InstallatieDesk is een technisch adviesbureau. Hun expertise ligt op het gebied van ontwerpen, calculeren en het berekenen van technische installaties in uiteenlopende sectoren. Zoals: grote utiliteitswerken, de gezondheidszorg, kantoren en theaters.

Door de heldere lesstof en een goede samenwerking met Carrière Center zijn wij zeer tevreden. Indien nodig zouden we hier zo weer een cursus volgen.

Dhr. Wissmann: “Werknemers die goed op de hoogte zijn van de veiligheidsregels, verhogen de professionaliteit van het bedrijf. Daar streven wij in ons bedrijf ook naar.”

SRF Harlingen

Alle werknemers van Scheepsbouw en Reparatie Friesland volgde een VCA training. Het SRF team heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van restauratie en nieuwbouw van schepen.

Dhr. Smits: “Om maatwerk te kunnen blijven leveren en te investeren in ons personeel was onze vraag aan Carrière Center om bij te dragen aan het verhogen van de veiligheid binnen ons bedrijf.”

“De eerste stap hierbij was om al het personeel te voorzien van een VCA opleiding. Zodat naast de praktijkervaring, de kennis van onze vakkrachten werd verrijkt op het gebied van huidige regelgeving, veilig en gezond werken.”

“Met z’n allen hebben wij een in-company VCA training gevolgd, die op maat is verzorgd door Carrière Center. De VCA instructeur wist met zijn conventionele maar didactische aanpak een duidelijk verhaal neer te zetten wat voor iedereen begrijpbaar was.”

“Inmiddels zijn al onze medewerkers nu voor de komende jaren voorzien, maar ik zou wanneer het nodig is zeker weer een beroep doen op Carrière Center.”

Dhr. H. de Graaff

In één dag haalde dhr. de Graaff zijn VCA Basis certificaat.

Dhr. de Graaff: “Omdat ik vorige zomer geen werk kon vinden in de bouw, heb ik mij laten omscholen tot industrieel reiniger. Ik ben verantwoordelijk voor de specialistische reiniging van fabrieken met bijbehorende installaties. Ook werk ik regelmatig met giftige stoffen en op hoogte.”

“Mijn werkcoach van het UWV heeft bij Carrière Center een VCA Basis cursus en examen* voor mij ingekocht. Na 25 jaar weer in de schoolbanken dus… daar keek ik wel wat tegenop. Gelukkig biedt Carrière Center naast het reguliere examen op de computer ook een voorleesexamen aan.”

“Dit examen heeft 40 meerkeuzevragen. Ik had 32 vragen goed, dus ik ben geslaagd! Het viel me ontzettend mee. Grotendeels te danken aan de goede cursus en het helder lesmateriaal.”